dijous, 29 d’octubre de 2009

Benvinguts

Aquest blog neix amb l'objectiu d’informar sobre els passos que se segueixen en l’organització de la consulta popular per a la independència de Catalunya que es portarà a terme el proper 13 de desembre a la vila de Jafre.

Les possibilitats que ens ofereix l'anomenada Web 2.0, o Web social, fan que resulti interessant disposar d'una eina de comunicació com aquesta, a través de la qual pretenem arribar al màxim nombre de persones possible.

Ara bé, per què vol Jafre pronunciar-se?
Creiem que ens trobem davant d'una oportunitat històrica que no podem deixar passar.
Tot seguint el camí iniciat pel municipi d'Arenys de Munt, on el passat 13 de setembre ja es va realitzar una consulta per a l’autodeterminació, desenes de poblacions catalanes expressaran el seu punt de vista respecte a que Catalunya esdevingui un estat propi.
Més enllà de la consulta, de la direcció del vot i de les diferents vessants de pensament, des de Jafre considerem essencial que un poble sigui capaç d'opinar sobre qualsevol tema. És per això que ens hem decidit a participar d'aquest acte a escala nacional. La ciutadania és la base de qualsevol estat i, per tant, ha de ser escoltada.

No es pretén imposar res. Simplement desitgem expressar l'opinió i que tots, com a ciutadans amb els mateixos drets i deures, diguem el que volem pel poble i pel país.

Jafre vol dir-hi la seva. Jafre vol decidir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada